2001. július 11.

 

ZÁRVA

 

 

Köztisztviselők napja alkalmából a Polgármesteri Hivatal zárva tart július 6-án.

 

Az evangelizáció

 

 

 

Sokan nézték (június 29), hallgatták az éneklő fiatalokat, de nem igen tudott róla senki sem, hogy mi is akar lenni ez a koncert. Utána jártunk.

Szegeden zajlott egy evangelizációs tábor, ahol délelőttönként tanításon és Istentiszteleteken vesznek rész a táborozók, majd délután a környező településekre látogatnak el, hogy egy koncert keretén belül hirdessék az evangelizációt. 

 

 

 Újra dalol Susanna!

 

   

 

A nagymágocsi kastélyból került ki az a zenegép, amit a Koszta József múzeumban találhatunk. Az idő vasfoga megette szegényt, de egy szerencsés látogatás jobb sorsra fordította dolgát. Édesapámék meglátogatták a múzeumot külföldi vendégeikkel, és akkor látták meg Susannát. Sajnos nem táncolt, de nem is dalolt. Apukám megígérte a múzeum igazgatójának, hogy ingyen és bérmentve felújítjuk a jövő számára. Vétek egy ilyen szerkezetet csak így porosodni hagyni. Hát a látogatás óta eltelt másfél év és tisztelttel jelentem, hogy a Susanna átesett 3 nagy műtéten, 2 plasztikai beavatkozáson, és kecses csípővel és telt keblekkel várja a nagyérdeműt, hogy bemutassa önnönmagát. Kérem látogassa meg mindenki, mert soha nem hallott dallamok szűrődnek ki az ajkán.

Susannát felújította: Vidovics Ferenc, ifj. Vidovics Ferenc, Juhos András