2001. július 04.

 

Áradt a Tisza!

 

 

A Tisza vízszintje kb. 2 métert emelkedett az elmúlt napok esőzései miatt. Ez az árvíz nem veszélyeztet semmit, csak a strandolók és napozni vágyók pihenési területét csökkentette.

 

 A hét babafotója:

 

 

Sanyika

 

Őrült képek!

 

xorult2.jpg

 

Csak annyit kérdeztem: Hogy vagy?

 

xorult3.jpg

 

Néha idegtépő a rádióban a technikusi munka!

 

Íme a bűnös!

 

 

Június 14-én délután három program volt kicsiny városunkban, de az időjárás majdnem mindet tönkretette. Azért  voltak emberek, akik az eső ellenére kimerészkedtek az utcára és szórakozni indultak.

 

XI. Aktfotó kiállítás

 

 

Június 14-én 17 órakor volt a Szentesi Műv. Központ és a Szentesi Fotókör szervezésében megrendezett aktfotó kiállítás megnyitója a Szentesi Galériában.

Visszaemlékezve a régmúltra 19 évvel  ezelőtt indult az aktfotó kiállítás, amit eleinte évente, majd kétévente került megrendezésre. Rengeteg vitát váltott ki a rendszerből, de manapság mindennapos a meztelenség a médiákban.

A kiállítás július 14-ig tekinthető meg a Galériában keddtől péntekig 10-13 és 15-18 óráig, szombaton 9-13 óráig.

 

Gyöngy a javából

 

 

Gyöngyfűzésre várták a gyerekeket a Gyermekkönyvtárban, ahol más programok közül is válogathattak a kicsik. Videó vetítésen megnézhették az Egri csillagok című filmet.

A szünidőben változatos programokkal várnak minden gyermeket, amikről a Mozaik Programajánlójából értesülhetnek.

 

A Zeneiskola tanévet zárt

Tanévzáró ünnepséggel zárták a tanévet a Lajtha László Zeneiskolában a nebulók, ahol elismerésben részesültek a legjobbak. Íme egy követendő bizonyítvány!

 

Kitűnő!!