Áznak és filmet néznek a szentesi strandonFelvétel a kedvencekbe

Blahó Gabriella
2007-07-02

Különleges élményt kínál a szentesi strand: hetente egyszer vízi mozira hívják a fürdővendégeket. Kilenckor, sötétedés után a medence mellett felállított fehér vásznon elkezdődik a film.

A Kurca közelében, a meleg vizes medencében ázó moziimádók legutóbb a Psycho című amerikai horrort láthatták. Annak ellenére, hogy a produkció feliratos volt, a borzongató élmény és a hűvös levegő végig a medencében tartotta a nézőket. Többen előtte italt választottak maguknak a büféből: a vízi mozizáshoz alkalmas a sör és az üdítő egyaránt.

A ligeti uszodában ez így lesz egész nyáron, pontosan augusztus végéig. Minden csütörtökön este kilenckor kezdődik a vízi mozi, péntek az esőnap. Legközelebb a Szóljatok a köpcösnek című amerikai filmet vetítik, John Travoltával a főszerepben. Az élményért külön fizetni nem kell, a mozijegy benne van a belépőjegy árában. Ez a produkció persze nem jött volna létre, ha Rakk László, a sportközpont szervezője nem tart ki eredeti elképzelése mellett: legyen vízi mozi Szentesen.