Előnyben az OSC együtteseFelvétel a kedvencekbe


2007-05-14

A mérkőzés elején a szentesiek megúszásból és átlövésből is eredményesek voltak, ám 2–0-ás vendégvezetést követően az OSC még az első nyolc percben fordítani tudott.

Újpest-OSC - Hungerit-Szentesi VK 13-9
Hajós Alfréd uszoda, 100 néző. Vezette: ifj. Juhász Gy., dr. Donauer.
Újpest: Menczinger M. – Tiba 1, Ráski 1, KESZTHELYI 2, PRIMÁSZ 3, Ipacs 2, ZANTLEITNER 2. Csere: Menczinger K. 2, Bede. Edző: Becsey Péter.
Szentes: Döme – Győri, DALMÁDY SZ. 2, Molnár A. 1, Kotova, TÓTH A. 3 HEGEDŰS 1. Csere. Pengő B., Kertes, Szabó X. 1, Hevesi 1. Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 10/2. Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
A két győzelemig tartó párharc állása: 1:0 az OSC javára.

A mérkőzés elején a szentesiek megúszásból és átlövésből is eredményesek voltak, ám 2–0-ás vendégvezetést követően az OSC még az első nyolc percben fordítani tudott. A folytatásban felváltva estek a gólok, de hiába kapott a harmadik negyedben egymás után négy emberelőnyt a Hungerit, nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. A hazaiak kihasználták a Szentes hibáit, fokozatosan növelték előnyüket, amelyet magabiztosan meg is őriztek a mérkőzés végéig.

Kocsis István: – Megéreztük Szremkó és Bódi hiányát. Erősebb centerjátékkal és jobb lövőszázalékkal lehetett volna esélyünk a győzelemre, így viszont nem.