Fának ütközött, életét vesztette a férfiFelvétel a kedvencekbe

Vélhetően gyorsan hajtott a fábiánsebestyéni autós


2007-05-05

Szentes és Fábiánsebestyén között tegnap délelőtt fél tizenegykor egy férfi autójával fának ütközött, és a helyszínen meghalt. Az ütközés következtében a Deawoo típusú személygépkocsi motorja kirepült az autóból, a fa pedig eltört.

Szentes és Fábiánsebestyén között tegnap délelőtt fél tizenegykor egy férfi autójával fának ütközött, és a helyszínen meghalt. Az ütközés következtében a Deawoo típusú személygépkocsi motorja kirepült az autóból, a fa pedig eltört. Információink szerint a játmű óriási sebsséggel haladt, így elképzelhető, hogy gyorshajtás lehetett a baleset oka.

A harmincöt éves férfi egyedül ült a kocsiban, és eddig ismeretlen okból tért át az út menetirány szerinti bal oldalára – közölte a megyei főkapitányság szóvivője. Tuczakov Szilvána elmondta: a helyszínre érkező mentők megpróbálták a férfit újraéleszteni, ez azonban nem sikerült. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Lapunk információi szerint az áldozat, D. János eredetileg szentesi születésű, de Fábiánsebestyénbe nősült. A Legrandnál dolgozott középvezetőként, családja közmegbecsülésnek örvend a faluban. Tegnap reggel a feleségét vitte el a szentesi kórházba, onnan pedig hazafelé igyekezett. Három gyermek várta otthon: a legkisebb óvodás, a legnagyobb felső tagozatos általános iskolás.