Hungerit: közel az elődöntőFelvétel a kedvencekbe

A szentesi nők hárommal verték az Egert


2007-04-10

A Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK győztes női vízilabdacsapatát már csak egy lépés választja el a bajnoki elődöntőbe kerüléstől.

Hungerit-Szentes - Eger 8-5
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Az elődöntőbe jutásért, első találkozó. Szentes, ligeti uszoda, 100 néző. Vezette: Molnár P., Petik.
Szentes: DÖME – Győri E., Molnár A. 1, SZREMKÓ 2, Kotova 1, Tóth A., BÓDI 2. Csere: Hevesi, Szabó X. 1, Dalmády Sz. 1, Hegedűs. Edző: Kocsis István.
Eger: SERFŐZŐ – ANTAL 2, Berta, Bene 1, Pócsi 1, Erdélyi, Máthé. Csere: Ács, Jenes 1. Edző: Kelemen Attila.
Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 9/2.
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1.

Szremkó volt a legjobb

Döme Nóra is jó teljesítményt nyújtott a Szentesben, a gárda legjobbja az elpusztíthatatlan Szremkó Krisztina volt. Fájós vállal elől, hátul megmutatta, mire képes, és bár ő is hagyott ki néhány helyzetet, amikor nagyon kellett, nem remegett meg a keze.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1–0 a Hungerit javára.
A jobb játékosokból álló, erősebb szentesiek a vártnál talán egy kicsivel nehezebben szerezték meg a győzelmet. De emiatt senkire sem mutogathatnak, kizárólag magukban kell keresniük a hibát. Mert bár rengeteg helyzetet kidolgoztak, azokat aztán annak rendje és módja szerint ki is hagyták. Teljesítményükön érződött, bizony már nagyon régen játszottak tétmérkőzést. A párharc második találkozóját holnap 11 órakor Egerben vívják a felek.

Kocsis István: – A számtalan kihagyott helyzetünk miatt lett viszonylag szoros a mérkőzés.

A másik mérkőzésen: Dunaújvárosi Főiskola–ASI-ELTE 16–7.