Semmi sem igazolja, hogy Koncz Judit életben van Hozzáadás a gyűjtőhöz
Ismeretlen ismerőse látott valakit

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-02-09 |

Dezső Lajos rendőrségi meghallgatása sem hozott eredményt Koncz Judit eltűnése ügyében. A tavaly júliusban titokzatos körülmények között eltűnt 26 éves nőt továbbra is keresik. A férfi közvetett információi arról szóltak, hogy korábbi élettársa Olaszországban van. A Szentesi Rendőrkapitányság ismét felvette a kapcsolatot az olasz hatóságokkal.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Koncz Judit korábbi élettársa nem tudott olyan információkkal szolgálni a rendőrségnek, amely eredményre vezette volna a hét hónapja tartó nyomozást. Mint arról lapunkban beszámoltunk, Dezső Lajos azt mondta a júliusban titokzatos körülmények között otthonából eltűnt nő édesanyjának, hogy Judit él, mégpedig Olaszországban, ahol prostitúcióra kényszerítik. A férfi erre az információra alapozva gyerektartási pert is kezdeményezett a szentesi bíróságon. Koncz Józsefné nem hisz neki, és ezt lapunknak is elmondta. Habár a szülők nem vették komolyan Dezső Lajos állításait, az elmérgesedő viszonyról közölt beszámolónk kapcsán újabb meghallgatásra hívta őket a rendőrség.

Információink szerint a Szentesi Rendőrkapitányságon Dezső Lajos azt mondta, hogy egy számára ismeretlen kamionsofőr mesélt neki arról, hogy az ő ismerőse is hallott Koncz Judit esetéről. A sofőr ismerőse azt állította, hogy egy olaszországi kistelepülésen látott egy, a személyleírásnak megfelelő magyar nőt, akit ugyancsak Juditnak hívtak.

Az említett olasz helység nevét a rendőrök nem tudták beazonosítani, ezért ismételten az olasz hatóságok segítségét kérték. Úgy tudjuk, túl sok minden nem szól amellett, hogy Dezső Lajos információi helytállóak lennének. Kétségek egyrészt az információk közvetettsége, másrészt amiatt vannak, hogy az olasz hatóságoknak már régen, a nő eltűnése óta tudniuk kell az esetről, hiszen a szentesi rendőrök már a nyomozás kezdetén felvették a kapcsolatot az Interpollal.

Vagyis már érkezett volna visszajelzés, ha az olasz szervek megtalálták volna Koncz Juditot.

Dezső Lajost is megkerestük, hogy megkérdezzünk, kapott-e hírt Juditról azóta, hogy beszélt a rendőrökkel, de ő nem kívánt nyilatkozni lapunknak.


Továbbá:
Sokarcú kardiológia
Megmenekülhet a bezárástól a szentesi Damjanich
Örültek a tévének és a házimozinak
Tizenöt milliónyi csúcstechnológia
Nappali kórház a gyógyfürdőben