Örültek a tévének és a házimozinak Hozzáadás a gyűjtőhöz
A szegvári Farkasék nyerték a Képkirakó fődíját

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-02-08 | Balázsi Irén

A szegvári Farkas Zoltán és családja nyerte lapunk Képkirakó nyereményjátékának fődíját. A plazmatelevíziót és házimozit tegnap adta át a családnak kiadónk terjesztési vezetője, Kóti Zoltán. Előfizetőnk nagylánya korábban a Szín5-ös tanulóknak meghirdetett akciónkban kapott ajándékcsomagot.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kóti Zoltán terjesztési vezető adta át lapunk főnyereményét Farkas Zoltánnak és családjának. Fotó: Tésik Attila
A szegvári Farkas család legifjabb tagja, a tízéves Zoli szemmel láthatóan örült tegnap délután, amikor a Dr. Bartucz Lajos utcai házukhoz hatalmas csomagokkal megrakodva érkezett kiadónk terjesztési vezetője, Kóti Zoltán és a marketinges, Németh Ildikó. Az előfizetőinknek januárban meghirdetett Képkirakó elnevezésű nyereményjátékunk fődíját nyerte el ugyanis Farkas Zoltán. A felhívásra több mint négyezren gyűjtögették a lapunkban megjelent képrészleteket, és azt is tudták, hogy decemberben Ákos koncertjével kedveskedett lapunk a hűséges olvasóknak. Közülük a kétgyermekes szegvári családra mosolygott a szerencse. Farkas Zoltánék vehették át a 106 centiméter átmérőjű LG plazmatelevíziót és házimozit.

Az eladóként dolgozó feleségnek, Évának még lapunk nagy népszerűségnek örvendő szakácskönyvével is meglepetést szerzett Németh Ildikó.

Azt mesélte Farkas Zoltánné, hogy a családjuknak régi kapcsolata van a Délvilággal. A szentesi gimnáziumba járó lányuk, Nikoletta korábban ajándékcsomagot nyert, mert részt vett a Szín5-ös tanulóknak meghirdetett játékunkban. A családfő gépi forgácsoló és esztergályos az egyik szentesi kft.-nél, s mint mondta: eddig nemigen volt szerencséjük.

A lapunktól kapott nyereménynek persze örül, ráadásul a munkatársai hívták fel a figyelmét, hogy ő a fődíjas, mert korábban olvasták a nyertesek névsorát, mint a családfő. Feleségének viszont a vásárlók gratuláltak a boltban. A több mint 300 ezer forintot érő készülékeknek jó helyük lesz a nappaliban.


Továbbá:
Megmenekülhet a bezárástól a szentesi Damjanich
Tizenöt milliónyi csúcstechnológia
Nappali kórház a gyógyfürdőben
Megszépül a szentesi kórház parkja
Igazi menyegző is volt az esküvői kiállításon Szentesen