Igazi menyegző is volt az esküvői kiállításon Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz
Limuzinnal érkezett az ifjú pár

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-02-05 | Balázsi Irén

Igényes szórakozást kínált a szentesi Bertók házaspár az első alkalommal megrendezett esküvő- és baba-mama kiállítás látogatóinak. A kétnapos programsorozat több ezer nézőt vonzott a volt megyeházi kulturális központba, ahol a legmeghatóbb jelenet egy igazi házasságkötés volt.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hófehér limuzinból szállt ki Dancsó Tamás Péter menyasszonyával, Hldobocsányi Evelinnel a volt megyeháza előtt. Fotó: Tésik Attila
A saját frigyük megszervezésekor szerzett tapasztalatokat is felhasználta a szentesi Bertók Róbert és felesége, Bertókné Gyarmati Beáta, amikor kitalálta: esküvő- és baba-mama kiállítást rendeznek. Az ökölvívó magyar bajnok, valamint kick-boksz világbajnok férj és neje ötletére vevők voltak a fiatalok és az idősebbek, az egykori megyeházi kulturális központban több ezren fordultak meg a hét végén. A programsorozat egyik fénypontja kétségtelenül az volt, amikor a hófehér limuzin megállt a főtérnél, és kiszállt belőle Kádasi Zoltán vőfély, aki az őt követő Dancsó Tamás Péternek azt mondta: éljen a vőlegény! Majd feltette a kérdést, hogy mit ér a vőlegény menyasszony nélkül. Nagy taps köszöntötte a hófehér ruhában pompázó párját, Hldobocsányi Evelint, akivel a díszterembe vonultak Lászlóné Üveges Erika anyakönyvvezető elé.

Merthogy valódi esküvő volt ez a vásári forgatagban. Az ifjú férj a városellátó intézménynél telepvezető, és a hét hónapos kisfiuk, Bence is tanúja volt annak, amikor kimondták az igent. A feleség elárulta: már régebben tervezték, hogy összeházasodnak, ám ő mégis izgult a ceremónia előtt. Mindenesetre jó érzéssel töltötte el őket, hogy nemcsak a szűkebb család, hanem a kiállítás látogatói előtt fogadhattak egymásnak hűséget.

A helybelieken kívül az ország számos vidékéről hozták el a cégek nívós termékeiket, amelyek kellékei az esküvőnek, a vendéglátásnak. De ott volt már az esztétikus bölcső, a népi motívummal díszített ágyneművel is. Mazula Erik bevallása szerint kedvet kapott az esküvőhöz, amelyet augusztusra terveznek. Tetszettek neki a bemutatott menyasszonyi ruhák. Azt mondta: neki mindegy, hogy melyiket választja majd a párja, mindegyikben szép. Amúgy pedig Erik „igazi parasztlakodalmat" tervez úgy százfős családi körben, és Franciaországba szeretne nászútra menni. A huszonkét éves Berkes Gyöngyinek a klasszikus, fátylas menyasszonyi ruhák tetszettek. Az egyetemi hallgató egyelőre még nem megy férjhez, de előbb-utóbb szeretne. Színvonalasnak mondta Gyöngyi a kiállítást, ahol jó ötleteket szerezhettek egy fiatal pár számára feledhetetlen ünnep megszervezéséhez.


Továbbá:
Visszalépett a Petőfi bérlőjelöltje
Új orvosigazgató Szentesen
Közétkeztetés vállalkozásban
Hitelből vesznek parkolóórákat
Feketén dolgoztak a városi beruházásokon Szentesen