Legrandos terv: tisztes helytállás Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-31 |

A férfi vízilabda OB I 13. fordulójának mai játéknapján a Legrand-Szentesi VK a listavezető Vasas otthonában (Komjádi-uszoda, 19.30) ugrik vízbe.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ahogy a legutóbbi mérkőzésen, úgy a mai találkozón sincs esélye a pontszerzésre a Legrandnak. A címvédő Domino-BHSE után ugyanis most a százszázalékos Vasassal csap össze.

– Természetesen nincsenek vérmes reményeink, csak a tisztes helytállás lehet a célunk – fogalmazott Berki András, a Szentes trénere. – Hogy ez pontosan, számszerűsítve mit jelent? Őszinte leszek: fogalmam sincs. Más kategóriát képviselnek a piros-kékek. A legutóbbi fordulóban a Dominótól ugyan 18–5-re kaptunk ki, mégsem voltam elkeseredve, mert háromszor is a kapussal szemben álltunk. A világ egyik legjobb gárdája ellen kerültünk ziccerbe. Jó lenne, ha a Vasas ellen is tudnánk valami „különlegességgel" szolgálni.


A legjobb négy mezőnye

A férfi vízilabda LEN-kupában lezajlottak a negyeddöntők. A legjobb négy közé egy-egy montenegrói, olasz, orosz és horvát csapat jutott.
Eredmények: Nervi (olasz)–Budvanska Rivijera (montenegrói) 10–10, Budvanska–Nervi 11–9, továbbjutott: Budvanska, 21–19-cel. Cremona (olasz)–Volgograd (orosz) 9–6, Volgograd–Cremona 6–7, tj.: Cremona, 16–12-vel. Kazany (orosz)–Dinamo Moszkva (orosz) 14–8, Dinamo–Kazany 9–10, tj.: Kazany, 24–17-tel. Terrassa (spanyol)–Sibenik (horvát) 15–14, Sibenik–Terrassa (spanyol) 8–6, tj.: Sibenik 22–21-gyel.