Napi négy óra műsor a Civilben Hozzáadás a gyűjtőhöz
Stúdióhálózat a Szentes környéki falvakban?

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-22 | Blahó Gabriella

Ezentúl négyórás műsort sugároz a szentesi kábeltévé az eddigi két óra helyett. A hétfőtől induló kísérletben már mindszenti híreket is adnak – bár a mindszentiek egyelőre nem látják a Civil Tv-t.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Munkában a stáb. Hamarosan indul a mindszenti kísérleti adás. Fotó: Blahó Gabriella
A Szegvárról indult kistérségi televíziózás központja ma már Szentes. A város és a környékbeli falvak között kiépülő szélessávú internethálózat új fejezetet nyit a kábeltévézésben. – Több településen is helyet kérünk magunknak egy-egy kisebb stúdióval – fogalmazott Csorba Gyula. A felelős szerkesztő szeretné elérni a kezdeményezés eredeti céljával összhangban, hogy a civil és helyi televíziózás terjedjen a térségben.

Akik kedvet éreznek ehhez a munkához, azokat most is várják a stáb tagjai közé, hiszen a terjeszkedéshez újabb munkatársakra van szükség. – Természetesen nem állítjuk, hogy nálunk van a „bölcsek köve", de szívesen forgatunk, szívesen készítünk műsorokat – mondta Csorba.
A napokban indul útjára a Klub C nevet kapott beszélgetős műsor, melyben a témákat mélyebben és részletesebben tárgyalják meg. A mindszentiek a kábelbekötések után várhatóan már február végén láthatják a környék civil műsorát.


Továbbá:
Februárban eldől, lesz-e körforgalom
Torzó a szentesi belvárosban
Gyermektartásért perel Diána apja
Tétováznak a kórházigazgató-jelöltek
Hét százalékkal emelték a helypénzt a szentesi piacon