Konczék siratják eltűnt lányukat Hozzáadás a gyűjtőhöz
Furcsa telefonokat kapnak a szentesi nő szülei

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-11 |

Semmi biztató hírt nem kaptak a szülők a tavaly júliusban titokzatos körülmények között eltűnt Koncz Juditról. A 26 éves szentesi nő volt élettársa szerint Judit Olaszországban van. Egy jós szerint viszont Judit már halott. A szülők reménykednek, hogy a lányuk él és hamarosan előkerül.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Koncz Józsefné azt hallotta, lánya Olaszországban van. Fotó: Tésik Attila
Koncz Józsefné tegnap többször elsírta magát a beszélgetésünk alatt. Judit lánya eltűnése óta teljesen felfordult a család élete, egy perc nyugalmat sem találnak. Az idős szülők igazából csak akkor könnyebbülnének meg, ha végre magukhoz ölelhetnék lányukat. A 26 éves Judit két és fél esztendős kislányát, Diánát az apjánál helyezte el a bíróság. A nagymama és a nagypapa kéthetente láthatja unokáját.

Karácsonykor azonban váratlan meglepetésben volt részük, az apa, Dezső Lajos szenteste délutánján önszántából vitte el a kislányt Konczékhoz. Másnap is visszavitte, mondván, Diána az unokatestvéreivel szeretne játszani. Koncz Józsefné szerint a kislány zárkózottabb lett, s nem mondja már olyan gyakran, hogy mami. Amikor náluk van, első útja az édesanyja fényképéhez vezet, azt puszilgatja. A karácsonyfa mellett őrzött családi emlékképen egy mosolygós fiatal nő látszik: Juditról ma sem lehet tudni semmi biztosat.

A rendőrségnek nincs újabb információja

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói továbbra sem rendelkeznek újabb információval Koncz Judit eltűnésével kapcsolatban. Tyityán László őrnagy lapunknak elmondta, hogy minden újabb értékelhető adat birtokában folytatják a nő keresését, akit egyelőre eltűntként, és nem bűncselekmény áldozataként tartanak nyilván.

Koncz Józsefné elmesélte: a lánya volt élettársa, Dezső Lajos azt mondta neki, hogy Judit Olaszországban van. – Mondta a város nevét is, de azt nem tudtam megjegyezni. Azt is mondta, hogy ő ugyan nem megy Judit után sehova, mert őt csak a kislány érdekli – mondta az idős nő. Konczné hírei szerint Diána keveset beszél az apjánál, de a nagyszülőknél is kell neki fél óra, mire feloldódik. Konczék aggódnak az unokájukért és siratják a lányukat.

Koncz Józsefné elmondta: amióta eltűnt Judit, van olyan hét, hogy öt-hat alkalommal is megszólal a vezetések telefon, de hiába szól bele, senki sem válaszol – a hallgatag ismeretlen néhány másodperc után leteszi a kagylót. A szülők tervezik, hogy elmennek a rendőrségre, és bejelentik az esetet.

Elmesélték: járt náluk egy jósnő, de hasznavehetetlen dolgokat mondott. Egy másik telefonon hívta őket, azt állította, hogy a lányukat egy Németországból behozott vegyszerrel megölték, s a holttestét megsemmisítették.

A szülők reménykednek, hogy a lányuk él és előkerül.


Továbbá:
Dömsödi aggódik a Fideszért
Engedett a szolgáltató Szentesen
Mentőhelikopter-légibázis épülhet
Vállalkozásba adnák a konyhát
Hajnalban belefulladt a csatorna vizébe