Döntősen hazatérni Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-06 | Mádi József

Holnap 16 órától a futsal magyar Kupa döntőjét Szentesen rendezik. Előtte ma 17 órától a Legrand-MetalCom-Szentes a sorozat elődöntőjében Berettyóújfaluban a Kanárik ellen próbálja meg kiharcolni a fináléba jutást.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Érdekes lebonyolítással fejeződik be a hét végén a futsal Magyar Kupa. A legjobb négy csapat ugyanis előbb Berettyóújfaluban egymást követve lejátssza a két elődöntőt, majd már csak a győztesek vasárnap Szentesre utaznak, hogy eldöntsék, ki nyeri a sorozatot.

– Az első variáció szerint tornarendszerben, egy helyszínen bonyolódott volna le a kétnapos program, de a berettyóújfalui sportcsarnok az élő tévéközvetítésre alkalmatlan, így aztán a szövetség felkért minket, mi pedig elvállaltuk a finálé rendezését. A Gödöllő nagy rivális volt ebben is, és bár eredetileg nem készültünk rá, de végül szívesen házigazdái leszünk az eseménynek – nyilatkozta Koncz Zsolt.
Az MK programja

A futsal Magyar Kupa elődöntőjének programja, Berettyóújfalu, szombat, 17 óra: Legrand-MetalCom-Szentes–Kanárik, 19: Gödöllő–Berettyóújfalu. Döntő, vasárnap, 16 óra, Szentes, Dr. Papp László-sportcsarnok: a két elődöntő győztese.  


A játékos-edző a vírusos fertőzés egy komolyabb fajtáján esett át, ám tegnap már láztalan volt, és játékra alkalmas állapotban érezte magát. Rajta kívül Kazán bajlódott sérüléssel, de neki is rendbe hozták a bokasérülését. Ábel és Szűcs viszont nem szerepelhet, mert a nagypályás NB I-es Tatabányához igazoltak.

– A Berettyóújfalu hazai pályán játszik, a Gödöllő a legjobb magyar gárda, így a lehető legkellemesebb ellenfelet kaptuk az elődöntőben a Kanárik révén. Rutinos csapat, amelyet nehéz lesz legyűrni, de valamennyien szeretnénk a saját otthonunkban döntőt játszani vasárnap – tette még hozzá Koncz.