Noel, a szerelemgyerek Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-05 | Blahó Gabriella

Megszületett Szentesen az év első babája. Kis Lajos Noel 3810 grammal látta meg a napvilágot. A kisfiú sokat alszik, eszik, és egyáltalán nem sír.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A boldog család. Kis Lajos Noel császármetszéssel jött a világra
A derekegyházi Kisné Berkecz Edit és a mindszenti Kis Lajos már nagyon várta első gyermekét. A szentesi kórház első újévi babája 3810 grammal és 52 centiméterrel született. A fiatal házasok egy szem fia makkegészséges: sokat alszik, sokat szopik és egyáltalán nem sír. Noel szerelemgyerek – állapította meg róla büszkén a 24 esztendős apuka.

A huszonegy éves anyuka császármetszéssel hozta világra babáját. Az orvosok az anya egészségének érdekében döntöttek a művi beavatkozás mellett. Edit a műtét alatt végig ébren volt, tudta, mi történik körülötte, és alig várta, hogy a karjába vehesse Noelt. – Ha egy percig nincs velem, máris hiányzik – mondta az édesanya. Lajos valamennyi vizsgálatra elkísérte párját, a császármetszésnél azonban már nem lehetett jelen.

Az ifjú szülők boldogan fogadják a gratulációkat, a rokonok szép számmal keresik fel őket a szentesi kórház gyermekágyi osztályán, szinte egymásnak adják a kilincset. Egyedül Edit dédnagymamája, Noel 93 éves üknagymamája nem látta még a kisfiút, de hamarosan elviszik hozzá. A házaspár nem aggódik a közös jövő miatt: együtt élnek mindszenti kertes házukban, s mindkettőjüknek van szakmája. Az anya fodrász, az apa most építőanyag-kereskedéssel foglalkozik. Terveik szerint vállalnak még gyermeket, de nem azonnal. A következő hetek csak a babával telnek.



Továbbá:
Egy esztendő a tálibok földjén
Felmentették az orvosigazgatót
Szentesen is drágább a távhőszolgáltatás
Lazac, csigatészta és élőzene
Kevesebb pénz jut a sportra Szentesen