Szentesen, Csongrádon is a 104-et lehet hívni Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-12-20 |

Ma reggel hét órától nem élnek a szentesi mentőállomás eddigi telefonszámai. A bajba jutottak érdekében ezentúl is a 104-es számot kell hívni. Csongrádra és vidékére is vonatkozik a ma reggel 7-től életbe lépő új rend.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ma reggel hét órától nem élnek a szentesi mentőállomás eddigi telefonszámai. A bajba jutottak érdekében ezentúl is a 104-es számot kell hívni. Ez a hívás most Szegedre érkezik, akár mobilról, akár vezetékes készülékről tárcsázzák. A szegedi központ riasztja a szentesi mentőket.

Nem sürgős esetben a betegszállítást Szentes és a környékbeli falvak orvosai a 62/474-374-es telefonszámon kérhetik a szolgálattól a szegedi központban. A szentesi mentőállomás épületében egyetlen készülék csörög mától: a 400-114-es telefonszámot az állomás dolgozói kizárólag hivatalos ügyintézésre használhatják. A „Mentők" bekezdés mellett a szentesi telefonkönyvben felsorolt többi szám megszűnik.

Csongrádra és vidékére is vonatkozik a ma reggel 7-től életbe lépő új rend. A segélyhívás a 104-es számon lehetséges, a betegszállítást és a központi orvosi ügyeletet innen is kizárólag a (62)474-374-es számon lehet kérni. Megtudtuk továbbá, hogy a csongrádi mentőállomáson a betegszállítási utalványokat már nem lehet személyesen leadni.