Randevú partnereinkkel Hozzáadás a gyűjtőhöz
Szentesi összejövetelünket a polgármester is megtisztelte

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-27 |

Jó hangulatú partnertalálkozót rendezett tegnap délután Szentesen, a felújított volt megyeháza dísztermében lapkiadónk, amely a Délvilágot, a Délmagyarországot, a Megyei Hirdetőt és a Cégregisztert is megjelenteti.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Képünkön Konkoly Béla hirdetési igazgató tájékoztatóját hallgatják a vendégek. Fotó: Tésik Attila
Jó hangulatú partnertalálkozót rendezett tegnap délután Szentesen, a felújított volt megyeháza dísztermében lapkiadónk, amely a Délvilágot, a Délmagyarországot, a Megyei Hirdetőt és a Cégregisztert is megjelenteti. A hagyományteremtés szándékával hívtuk meg makói, hódmezővásárhelyi, csongrádi és szentesi, valamint e települések környékén működő vállalkozások vezetőit, hogy egymással is megismerkedjenek. Kiadónk igazgatója, Pap Klára köszöntőjében azt is elmondta, hogy jövőre a megye másik városa ad majd otthont a hirdető partnereink találkozójának, ezzel is segítjük a gazdasági kapcsolatok ápolását.

Szirbik Imre szentesi polgármester, országgyűlési képviselő azt kívánta a jelenlévőknek, hogy érezzék otthon magukat. Úgy fogalmazott: a Délvilág főleg a nagyobb településekről szól, a kicsik több fényt érdemelnének. A közszféra örül, ha valami szépet írnak róla, és „szívja a fogát", ha ennek az ellenkezője is megjelenik a lapban. De az élet így teljes – tette hozzá a polgármester. A tombolasorsolással és fogadással egybekötött találkozó résztvevői megnézték a szegedi új sajtóház építéséről és avatásáról készült filmet.


Továbbá:
Nem mindenki vette át a forradalmi kitüntetést
Csodára várnak Szegváron
Külön emlékezett a két oldal Szentesen
Kettő a kopjafa Szentesen
Már nem taníthat az alpolgármester