Nem kellett izgulni Hozzáadás a gyűjtőhöz
Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK–ASI-ELTE 15–8

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-24 | Szélpál László

Játsznyi könnyedséggel tudta le az újonc elleni hazai bajnokiját a Szentes női pólócsapata.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK–ASI-ELTE 15–8 (4–1, 2–1, 5–1, 4–5)
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Szentes, ligeti uszoda, 100 néző. Vezette: Molnár.
Hungerit: Brezovai – Szabó X. 1, MOLNÁR A. 3, SZREMKÓ 3, KOTOVA 2, Tóth A., Bódi 1. Csere: Kertes 1, Hevesi 2, Dalmády Sz. 2, Dalmády P., Pengő, Hegedűs R. Edző: Kocsis István.
ASI-ELTE: Varga K. – Virág, Tiszai, Németh 2, ÁBEL 4, Molnár T. 1, KOVÁCS G. 1. Csere: Bogár, Török, Zádor, Baranyi, Hegedűs L. Edző: Kovács Imre.
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 5/2. Ötméteresből: 2/1, ill. –.

Szremkó volt a legjobb

Szremkó „Szuszi" Krisztina összefogta, irányította csapatát. Remekül bekkel, centerezett, passzolt, és ezek mellett a gólszerzésben is jeleskedett.

A mérkőzés a vártaknak megfelelően indult: a jobb, az erősebb, a rutinosabb hazaiak könnyedén elhúztak. A biztos vezetés tudatában némi könnyelműség is becsúszott a játékukba, de a harmadik negyedben visszaállt a rend. Tizenegy háromnál Kocsis edző az egész negyedik játékrészt a cseresornak adta, amely viszont nem váltotta be a hozzá fűzött reményt. Az viszont pozitívum, hogy a mindössze 17 esztendős Kertes Kata megszerezte a Szentes színeiben az első élvonalbeli gólját.

Kocsis István: – A hibáinkból az ilyen mérkőzéseken is tanulni kell. egy-két játékosomnak változtatni kell a hozzáállásán.