Hét és fél milliót nyert Hozzáadás a gyűjtőhöz
A szentesi mozdonyvezetőt felesége biztatta az Áll az alkura

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-24 | Blahó Gabriella

A szentesi Molnár Tamás hét és fél millió forintot nyert nemrégiben a Tv 2 Áll az alku című televíziós műsorában. A mozdonyvezetőt felesége biztatta, hogy induljon a játékban. A szentesi férfi családi házuk felújítására költi a szép summát.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Molnár Tamásék családi házuk felújítására költik a pénzt. Fotó: Blahó Gabriella
Október 18-a nagy nap a szentesi Molnár család életében, hiszen Tamás nagyszerűen játszott és nyert a Tv 2 Áll az alku című műsorában. Edzésként összesen két hetet töltött a forgatással és élesben elég jól tippelt. Molnár Tamás elmondta, hogy a hét és fél milliós nyereményével az erős középmezőnyben szerepel. Az összeg fele a közönségjátékosé. A szentesi mozdonyvezető a 3,75 millió forintból 36 százalékot leadózik, így számításai szerint 2,4 millió forintja marad. Ez a summa még így is elég szép ahhoz, hogy örüljön neki – két teljes évi fizetése. Molnár Tamás elmesélte, hogy a családi házuk belső terét korábban fel tudta újítani, a külső homlokzatra azonban már nem jutott pénz. Ezt a nyereményből újítják majd fel jövőre. Azt is tervezik, hogy a következő évben elmennek nyaralni.

A szentesi férfit felesége biztatta, hogy induljon a játékban, mert érezte, hogy Tamás nagyobb összeget fog nyerni. A mozdonyvezető jól ért az Uzsgyikhoz, a Bz-motorkocsikhoz, és ezek szerint a pénzzel teli táskákhoz is. A hároméves Helga már a jövő nyarat várja, amikor a szüleivel a görög tengerpartra utazik. Természetesen vonattal mennek, ugyanis a családnak évente jár egy hosszabb út ingyen a MÁV-tól.


Továbbá:
Külön emlékezett a két oldal Szentesen
Elismerés a szentesi Kispál főorvoséknak
Kettő a kopjafa Szentesen
Már nem taníthat az alpolgármester
Huzavona a szentesi kopjafával