Kikapott a Szentes Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-12 |

Az első negyedben villámrajtot vett és alaposan meglepte a vendéglátókat az OSC. A centerekkel nem bírt a Szentes. A folytatásban taktikát, védekezést váltott a Hungerit, kegyenlített lett a küzdelem, de felzárkózni, fordítani nem sikerült.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hungerit-Szentes - OSC 12-17
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Szentes, 100 néző. Vezette: Petik, András.
Hungerit-Szentesi VK: Döme – Dalmády Sz., Molnár 1, SZREMKÓ 2, Kotova 3, TÓTH A. 3, Bódi 1. Csere: Hevesi, Dalmády P. 1, Szabó X., Pengő, Hegedűs 1, Brezovai (kapus). Edző: Kocsis István.
OSC: Meczinger M. – Tiba 2, Meczinger K., PRIMÁSZ 2, IPACS 6, Kisteleki O. 1, ZANTLEINTNER 3. Csere: Porvay 1, Ráski 2, Keszthelyi. Edző:
Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 8/3. Ötméteresből: 3/3, ill. 2/2.

Az első negyedben villámrajtot vett és alaposan meglepte a vendéglátókat az OSC. A centerekkel nem bírt a Szentes. A folytatásban taktikát, védekezést váltott a Hungerit, kegyenlített lett a küzdelem, de felzárkózni, fordítani nem sikerült a Szremkó (ő volt együttese legjobbja) vezérelte házigazdáknak. Az első negyedben szerzett előnyt tulajdonképpen végig megtartva győzött a vendéggárda, melyből a két középjátékos, Zaintleitner és Tiba, valamint Ipacs nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Az eredmény mindenképpen csalódás szentesi szempontból, az első negyed mindent eldöntött.

Kocsis István: – Sajnos az elején elengedtük őket, nem tudtuk semlegesíteni a centereket, és ez döntőnek bizonyult.