Pólórangadó Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz
Nyitott medencében fogadja a Hungerit az OSC-t

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-11 |

A női vízilabda OB I-ben ma a harmadik fordulót rendezik. A Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK a ligeti uszodában 18 órától a nyáron megerősödött OSC-t fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hungerit-Szentes - OSC: ma 18:00

A szentesi női élvonalbeli pólócsapat eddig ötvenszázalékosan szerepelt a bajnokságban. A nyitányon idegenben 13–6-ra lelépte a BVSC-t, majd hazai környezetben 12–11-re kikapott a nagy vetélytárs Dunaújvárosi Főiskolától.

– Most is egy olyan gárdával csapunk össze, amely hozzánk hasonlóan a dobogóra pályázik – nyilatkozta Kocsis István, a Hungerit fiatal trénere. – Az elmúlt bajnokságokban egy kézlegyintéssel intézte el mindenki az OSC-t, amikor az esélyekre terelődött a szó. A helyzet a nyáron jelentősen megváltozott. A fővárosiak a Dunaújvárosból leigazolták a válogatott két oszlopos tagját, Zantleitner Krisztinát és Primász Ágnest, a Dominóból Ipacs Barbarát, a BVSC-ből pedig Ráski Lillát. Tiba Zsuzsa már eleve náluk volt, ez az öt játékos komoly erőt képvisel. A kapus és a jobb szélső posztjuk viszont lyukasnak tűnik, azon leszünk, hogy ezt kihasználjuk.

A Dunaújvárostól elszenvedett hazai vereség után az OSC ellen muszáj nyerniük a szentesieknek.
– Ez a célunk, mindenképpen otthon kel tartanunk a pontokat. Az utóbbi napokban sokat javultunk, kétkapuztunk a helyi serdülő fiúcsapattal, valamint a Bertók SC Szentessel is. Egészen szép dolgokat mutattak a lányok, remélem, a mai meccsen is viszontláthatok ebből valamit. Ki kell használnunk a hazai medence nyújtotta előnyt, valószínűleg a Hajós-uszodában készülő vetélytársunk nem nagyon örül annak, hogy este 6 órakor villanyfényben, nyitott medencében kell vízbe ugrania.