Hungerit: megint a Dunaújvárossal Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-03 | Szélpál László

A női vízilabda OB I második fordulójában a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK holnap 17 órakor a Dunaújvárosi Főiskola otthonában szerepel.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Valószínűleg unhatják már egymást. Mármint a dunaújvárosi és a szentesi női pólósok. Öt napon belül ugyanis szerdán már harmadszor csapnak össze. Az elmúlt hét végén rendezett oda-visszavágós Magyar Kupa-negyeddöntő után a hungeritesek lehet, hogy a harmadik meccset annyira nem forszíroznák, ugyanis Mihók Attila hölgykoszorúja előbb nyolc, majd három góllal felülmúlta Molnár Anettéket. A kétmeccses párharc legeredményesebb szentesi játékosa az öt találatig jutott Tóth Andrea volt.

– Kiestünk ugyan a kupából, de ezt azért kudarcnak nem nevezném – jelentette ki a válogatott pólós. – Szombaton tényleg gyengélkedtünk, kiütközött rajtunk a játékhiány. De ezen nem is nagyon lehet csodálkozni, elvégre a nyáron alig tudtunk felkészülési mérkőzésen edződni. Vasárnap már sokkal biztatóbban mozogtunk, remélem, holnap onnan folytatjuk, ahol a ligeti uszodában abbahagytuk. Kezdünk már ráérezni, hogy mit is akarunk, mit is kell játszanunk. Szoros eredményt várok, amiben a győzelem is benne van.

Azért is örvendetes Andrea jó teljesítménye, mert a nyáron Szilágyi Péter szövetségi kapitány tett róla, hogy gondok adódjanak az önbizalmával.
– Elismerem, nem könnyű túltennem magam az elmúlt hónapok megpróbáltatásain – jegyezte meg Montreal világbajnoka. – A kínai Világkupán részt vett gárdából az utolsó pillanatban kipottyantam, majd a belgrádi Európa-bajnokságon jószerivel csak turistáskodtam. A hollandok és a spanyolok ellen kaptam néhány percet, aztán teljességgel megfeledkezett rólam a kapitány. Györe Anett még rosszabbul járt, ő egyetlen másodpercre sem került a vízbe. Természetesen örültem a bronzéremnek, de bevallom, nehéz feldolgozni a mellőzöttségemet. A mutatott formám, a teljesítményem alapján, jóval több játéklehetőséget érdemeltem volna. Az járt végig a fejemben, ha ennyire nem bízik bennem, minek vitt ki?