Bertók viccre gondolt Hozzáadás a gyűjtőhöz
Lesz folytatása a szentesi bokszgáláknak

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-09-28 | Mádi József

Bár a neves hazai bokszmenedzser, a szentesi gálák versenyzőinek promótere, Rácz Félix úgy döntött, visszavonul, mégis lesz folytatása a már hat alkalommal sikeres eseménynek.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Teljesen váratlanul érte a közvéleményt a profi ökölvívó menedzser, Rácz Félix visszavonulása. A promóter személye azért érdekes Csongrád megyében, mert az általa menedzselt versenyzők léptek fel a szentesi bokszgálákon. Hat évet élt meg a sorozat, és Bertók Róbert szervező szerint tovább is él.

– Egy hete már tudom a döntést, ám amikor múlt csütörtökön Félixszel tárgyaltam, viccnek gondoltam, és kerestem a kandikamerát – nyilatkozta Bertók. – Teljesen letaglózott a döntése, legutóbb akkor éreztem így magam, mikor Kovács Kokót kiütötték. Szomorú vagyok, mert egyrészt érinti a szentesi gálát is, másrészt bokszolók pozíciója ingott meg. Ilyen szakmai szintű menedzselés, mint amit Félix produkált, nem volt Európában. Amit és akit lehetett, azt a csúcsra vitte, és a csúcson is hagyta abba. A gálasorozat viszont ennek ellenére folytatódik, azon leszek, hogy hasonló színvonalon csináljam, hogy profi boksz legyen, hogy a tévé is közvetítse. Egyelőre úgy tűnik, jövő áprilisban a szentesi ISKA kick-box Európa-bajnokság utolsó napjára időzítem a következő eseményt.