Fehérmozgalmat hirdet Schmitt Pál Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-09-25 |

Nem sokat profitált Szentes abból, hogy a város azonos színű a kormánnyal – állította Schmitt Pál tegnapi sajtótájékoztatóján, ahol Dongó László polgármesterjelöltet ajánlotta a választópolgárok figyelmébe.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nem sokat profitált Szentes abból, hogy a város azonos színű a kormánnyal – állította Schmitt Pál tegnapi sajtótájékoztatóján, ahol Dongó László polgármesterjelöltet ajánlotta a választópolgárok figyelmébe. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség alelnökének zakóján fehér szalag volt, amely az általa kezdeményezett fehérmozgalom jelképe. Ennek viselését javasolta minden igazság- és békeszerető polgárnak, politikai hovatartozástól függetlenül.

Az önkormányzati választások kapcsán azt emelte ki Schmitt Pál, hogy az emberekben most – sporthasonlattal élve – a reváns igénye él, változtatni akarnak az igazság birtokában. Október 1-jét a Fidesz vezetése egyfajta népszavazásnak tekinti, vagyis lemérhetik: hogyan áll a koalícióhoz viszonyítva a jelenlegi ellenzék megbecsültsége. Hozzátette: a hitelét vesztett koalíció a Gyurcsány-csomaggal nem tud kilábalni a bajból. A Fidesz éppen ezért szakértői kormány létrehozását tervezi, amelyben mind az öt parlamenti párt legjobb szakemberei vennének részt.