Tóth Andrea érmet remél az Eb-n Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-08-31 |

A belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon a női válogatott tagjaként ott lesz Tóth I. Andrea, a Hungerit-Szentesi VK kiválósága is. Érmet remél az együttestől.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Tiencsinben rendezett Világkupát a világbajnok női vízilabda-válogatott a csalódást jelentő 5. helyen zárta. Ennél mindenképpen többet vártunk a lányoktól, a „vigaszunk" (Csongrád megyében) csupán annyi lehet, hogy ennek a gárdának nem volt tagja a szentesi Tóth I. Andrea, az Európa-bajnoki keretben viszont már ismét ott van. Vajon mit vár a válogatottól és önmagától?

– Világbajnokként nem lehet más célunk, mint hogy érmet szerezzünk az Európa-bajnokságon – mondta határozottan Tóth I. Andrea –, a legjobb öt-hat együttes közül bármelyik dobogón végezhet, vagy akár nyerhet is. De azért úgy gondolom, hogy Oroszország, Olaszország és mi kiemelkedünk a mezőnyből, bár kellemetlen perceket okozhatnak mindenkinek a spanyolok és a hollandok is. Magamtól azt várom, hogy megbízható játékot nyújtsak, mindig képes legyek arra, amit a szövetségi kapitány, Szilágyi Péter elvár, megoldjam a rám kirótt feladatot. Egy kiegészítő embernél – mert tisztában vagyok azzal, hogy én az vagyok – ez a legfontosabb. A titkos vágy? Jó lenne bejutni a fináléba – ott pedig bármi megtörténhet.