Pásztort indítják Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-08-17 |

Pásztor Antalt indítják képviselőjelöltként a szocialisták és a szabad demokraták a szentesi 12. számú választókerületben. Erre azért van szükség, mert a Munkáspárt kilépése a választási koalícióból felborította az előzetesen egyeztetett névsort.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Megvan a szentesi 12. számú választókerületben is az MSZP és az SZDSZ közös képviselőjelöltje, a szabad demokrata Pásztor Antal személyében – tudtuk meg Demeter Attilától, a szocialista párt helyi szervezetének elnökétől. Mint arról beszámoltunk lapunkban, a két kormánypárt eredetileg közösen indult volna az önkormányzati választásokon a Munkáspárttal, ám nézeteltérés alakult ki közöttük, a Munkáspárt kilépett a választási szövetségből, és önálló aspiránsokat állított. Mivel felborult az előzetesen egyeztetett névsor, így a baloldaliaknak eddig nem volt jelöltjük a 12. számú egyéni körzetben. Lapunk információja szerint ebben a választókerületben hatan méretik meg magukat: Pásztor Antalon kívül a munkáspárti Pap Imre, a fideszes Antal Balázs Tibor, a civil szervezet színeiben Ledó Ferenc, valamint függetlenként Dóczi Margit és Dömsödi József.

Az MSZP–SZDSZ közös aspiránsainak – Demeter Attila tájékoztatása szerint – már összegyűlt az ajánlószelvényük, akárcsak a polgármesterjelöltjüknek, Szirbik Imrének. A kormánypártok megyei listáját Szirbik vezeti, 2. a makói Buzás Péter, 3. a szentesi Szűcs Lajos, 4. a szintén makói Gazdag János, 5. a csongrádi Bedő Tamás.


Továbbá:
Bíróság dönti majd el, ki nevelheti fel Koncz Judit lányát
Szigetelik a homlokzatot
Lehet védekezni a villámcsapás ellen
Derekegyház: nőtt a balesetveszély
Elmúlt a láza a szentesi betegnek