Három új vízilabdás a Szentesben Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-08-11 | Szélpál László

A legutóbbi OB I bronzérmese, a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK női vízilabdacsapata három új játékossal erősödött.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Úgy volt, hogy a hét végén Szentesen rendezendő SAS-tornán (amatőr pólócsapatok európai találkozóján) vízbe ugrik a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK női együttese is. A tervből aztán nem lett semmi.
– Sajnos az általunk meghívott csapatok egymás után mondták le a részvételt, így a nők mezőnyében egyedül maradtunk – mondta Kocsis István, a szentesi gárda edzője. – Jobb híján egymás között játszunk, pedig jó lett volna az edzések monotóniáját mérkőzésekkel megtörni, meg aztán azt is lemérhettük volna, hogy hol is tartunk.

A tréner a keretben bekövetkezett változásokról is beszámolt:
– Az már korábban eldőlt, hogy Sipos Edit és Huszka Zsuzsanna a Dunaújvárosi Főiskola együttesében folytatja pályafutását. Mostanra az is tisztázódott, hogy mindkét légiósunktól, Diana Beraktól, valamint Alexandra Dunderskitől is megválunk, egyikük szerződését sem hosszabbította meg a klub. Szerencsére azért újak érkezéséről is felvilágosítással szolgálhatok. Egy év kitérő után visszaigazoltuk a BVSC-ből saját nevelésű pólósunkat, a 18 éves Hegedűs Renátát, de bennünket erősít a 21 esztendős válogatott kerettag, Bódi Anett is. A gólerős szélső a Dunaújváros együttesét cserélte fel a mienkre. Ugyancsak a mi játékosunk immár a 19 éves center, Anastasya Kotova, akinek az érkezésére még kell várni egy kicsit, ugyanis az ukrán válogatottal részt vesz a szeptemberben rendezendő belgrádi Európa-bajnokságon, azt követően csatlakozik majd csak hozzánk. Ugyanez igaz Tóth Andreára is. Ő ugyan kimaradt a kínai Világkupán részt vevő magyar nemzeti csapatból, de Szilágyi Péter szövetségi kapitány ígérete alapján az Eb-n már számít rá.