Döntés a választási bizottságról Hozzáadás a gyűjtőhöz
Egyhangú voksolás

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-08-11 |

Egyhangú voksolással került be a helyi választási bizottságba minden jelölt a szentesi képviselő-testület tegnap délutáni rendkívüli ülésén.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Egyhangú voksolással került be a helyi választási bizottságba minden jelölt a szentesi képviselő-testület tegnap délutáni rendkívüli ülésén. A grémium elnöke Fábján Sándor, a MÁV logisztikai központjának szentesi raktárvezetője lett. A bizottság tagjai: Hojcsi Pál nyugalmazott középiskolai igazgató, dr. Jelenfi Anna ügyvéd, a póttag pedig Varga Sándor, a városellátó intézmény vezetője. A cigány és a görög kisebbségi helyhatósági választást a Petőfi Sándor Általános Iskolában bonyolítják le.
A szavazatszámláló bizottság tagjainak választották tegnap Négyesi Jánost, Hyc Zoltánnét, Király Józsefet, Kósa Imrénét és Szabó Pétert, Molnár Árpád Ignácné póttag lett. Móra József szocialista párti képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy a civil szervezet lapunkban megjelent képviselőjelöltjei között van Szabó Péter. Tisztázni kell – ezt a fideszes Rébeli Sz. Tamás is kérte –, hogy a bizottságba megválasztott Szabó Péter azonos-e a képviselő-aspiránssal, vagy csak névazonosságról van szó.


Továbbá:
Műemléki védelem alatt a szentesi téglagyár
Míg a kampány tart, leveti az egyenruhát
Sikeres civilek fogtak össze Szentesen
Még egyszer nem szabadul el a klór
Halmai nem indul Szentesen