Törvénytől sújtva Hozzáadás a gyűjtőhöz
Szabó C. Szilárd jegyzete

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-07-29 | Szabó C. Szilárd

"Százhatvannyolc óra alatt megfordult a világ a szentesi Koncz család körül. Huszonhat éves lányuk gyanús körülmények között nyomtalanul eltűnt, kétéves unokájukat pedig odaadta a gyámhatóság a börtönviselt apának, aki tizenhat hónapig nem látta a gyermekét."
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Százhatvannyolc óra alatt megfordult a világ a szentesi Koncz család körül. Huszonhat éves lányuk gyanús körülmények között nyomtalanul eltűnt, kétéves unokájukat pedig odaadta a gyámhatóság a börtönviselt apának, aki tizenhat hónapig nem látta a gyermekét.

Csapás csapás hátán.

A huszonhat éves nő eltűnése kapcsán vegyük sorra azokat a furcsaságokat, amelyeket a család tagjai soroltak fel. Judit előző héten pénteken este a kislányával sétált haza szüleitől. A lány sehová nem ment a gyermeke nélkül, egyedül pedig soha nem hagyta a lakásban Diánát. (Egy hete szombaton reggel egyedül találták a lakásban a síró kislányt.) Judit ruhatárából mindössze egy köntös, egy pár papucs és egy bugyi hiányzott. (A szülők szerint mindig ez volt Juditon az esti fürdés után.

Persze lehetnek furcsa pillanatok az ember életében, de olyan hihetetlen, hogy valaki mindent – a minden itt és most imádott kislánya – hátrahagyva egy szál pongyolában lép le otthonról.) Ha Juditnak bármi dolga akadt, mindig átvitte szüleihez a lányát. Ez kézenfekvő volt, hiszen egy utcában lakott a szüleivel, akik gyakran vigyáztak a kicsire. Szombat reggelre megdöglött Judit házőrző kutyája, az ebet a kert sarkában találták meg. Vélhetően szenvedett az állat, haláltusáját az emberek elől elbújva vívta meg. Judit élettársa megtalálta a lány fülbevalójának egyik felét a kertben.

A fentiek alapján a szülők emberrablásra gyanakszanak. A rendőrség nem. A Szentesi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Koncz Judit eltűnése ügyében. A sajtófelhívást és az eltűnt lány fotóját gyorsan, már hétfőn eljuttatták a sajtóhoz. A gyámhivatal sem volt rest. A hatóság – amelyet sokan úgy ismernek, ahol lassan őrölnek isten malmai – most viharos sebességgel intézkedett. Az anya eltűnése után hat nappal odaadta a kétéves


Továbbá:
Rémtörténet kérdésekkel
Szállj le, legény, az ülésből!
A pénz a kulcs
Az ember elesik
Mesefoci