Péntek óta nem találják Koncz Juditot Hozzáadás a gyűjtőhöz
Az élettárs szerint a 26 éves szentesi nőt elvitték

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-07-26 |

Koncz Judit a hét végén tűnt el szentesi otthonából. Kétéves kislányát a nagyszülők találták meg és vették magukhoz. A család úgy véli, a gyermek apjának, Dezső Lajosnak köze lehet az eltűnéshez. A 26 éves nő mostani élettársa, Kiss László szerint Judit nem magától tűnt el, hanem elvitték.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kiss László és Diána. Judit élettársa és kislánya reménykedik. Fotó: DV
Szentesen, a Dózsa György utca 78. szám alatti családi háznál sírva nyitott nekünk kaput Koncz Józsefné, akinek a hét végén tűnt el 26 éves lánya. Koncz Judit pénteken este hazament a szüleitől a kislányával, Diánával. Azóta nem látták.

– Szombat reggel Diána apja ment láthatásra. Ő értesített bennünket, hogy nem tud bemenni a házba, de hallja, hogy sír a kétéves kislány – kezdett a történet mesélésébe Koncz Józsefné. Férje a hír hallatán azonnal biciklire pattant, eltekert a közelben lévő házhoz, és bement a lakásba. Koncz József hiába szólítgatta, kereste lányát, nem találta. A nagyszülők magukhoz vették unokájukat.

Koncz Józsefné elmondta, hogy a lányuk soha, egyetlen pillanatra sem hagyta magára a kicsit. Judit mobiltelefonját a házban találták meg. A lány ruhatárából mindössze egy köntös, egy pár papucs és egy bugyi hiányzott.

– Mindig ez volt rajta, ha este kijött a fürdőszobából – mondta az anya. Judit élettársa, Kiss László aznap vidéken dolgozott. A fiatalember most tehetetlenül és céltalanul járkál a környéken.

A családtól úgy tudjuk, hogy Diána édesapja, Dezső Lajos hosszú távollét után nemrégiben jött haza Németországból, és zokon vette, hogy Judit nem várta meg őt. A férfi gyakran felhívta Kiss Lászlót, és keresetlen szavakkal illette őt és Juditot.

Kiss László, az eltűnt szentesi nő élettársa, a magára maradt kétéves Diána, Koncz Józsefné és Koncz József aggódik Juditért. Fotó: DV
Kiss László szerint Judit nem magától tűnt el, hanem elvitték. A szülők szerint Dezső Lajosnak szerepe van abban, hogy eltűnt a lányuk.
– Bárcsak ne hozta volna össze az élet a lányomat Dezső Lajossal – kesergett Koncz Józsefné. Elmondta, a lánya azt tervezte, OTP-hitelt vesz fel Lászlóval, hogy közös otthont építsenek.

Dezső Lajost telefonon sikerült elérni. A szentesi Black söröző tulajdonosa azt mondta, fogalma sincs, hol lehet Judit, nem is keresi. – Engem egyedül a gyerek érdekel – jelentette ki a férfi. Elmondta: Judit korábban nála dolgozott, megszületett a kislány, majd ő elment Németországba házmesternek. Később 16 hónapot ült börtönben Németországban lopásért. Dezső 1450 euróval a zsebében tért haza. Elmondása szerint akkor közölte Judittal, hogy őt csak a gyermek érdekli, csak miatta tartja vele a kapcsolatot. A férfi viccnek nevezte azt a feltételezést, hogy neki köze lenne Judit eltűnéséhez.


Koncz Judit
Tenyérnyi lófej a jobb vállon

A rendőrség már meghallgatta a rokonságot és a baráti kört, de nem sikerült használható információt szerezni Koncz Judit hollétéről. Ezért a Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud valamit a 156 centiméter magas, sovány testalkatú, barna szemű nőről, hívja a 107-es, 112-es segélyhívót, vagy jelentkezzen a 63/561-310-es telefonszámon, illetve a Telefontanú 06-80-555-111-es hívószámán. Koncz Judit – akinek most világosbarna a haja – különös ismertetőjele a jobb vállán lévő tenyérnyi nagyságú tetoválás, mely egy lófejet ábrázol.



Továbbá:
Postára adták a kegyelmi kérvényt
Csongrádon és Szentesen ketten akarnak győzni