Sipos Edit visszatér Dunaújvárosba Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-06-22 |

A szentesi női pólócsapat, a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK egyik büszkesége, Sipos Edit a következő évadban a bajnoki ezüstérmes Dunaújvárosi Főiskola csapatában szerepel majd.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi női pólócsapat, a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK egyik büszkesége, Sipos Edit a következő évadban a bajnoki ezüstérmes Dunaújvárosi Főiskola csapatában szerepel majd. A 31 éves kiválóság, aki a válogatottban 150-szer szerepelt, volt világbajnok (1994), vb-ezüstérmes (2001), Európa- bajnok (2001), Eb-ezüstérmes (1995, 2003), Világkupa-győztes (2002), BEK-győztes ('94), 10-szeres magyar bajnok, 3-szoros MK-győztes a miértre a következőt válaszolta:

– Az elmúlt két évadot a Dunaújváros játékosaként kölcsönben játszottam szülővárosom együttesében. Azt tudni kell, hogy Újvárosban végzem a főiskolát, annak is a pénzügyi szakát. Szeptemberben kezdem majd az utolsó évet. Eddig is minden hét csütörtökéig Dunaújvárosban éltem, ott tanultam, edzettem, csak hétvégeken álltam a Hungerit rendelkezésére. Az új évadban azonban lesznek szerdán is fordulók, így szinte megoldhatatlan az ingázás. A Dunaújváros igényt tartott rám, kizárólag az iskola befejezése miatt köteleztem el magam egy évre. A Szentestől való távozás miatt jókora szívfájdalmam van, hiszen ilyen remek közösség nincs még egy. Befejezem az iskolát, addig a játékommal segítem az Újvárost, aztán pedig visszatérek a ligeti uszodába. Ott az igazi...