14 honatya 12 bizottság
Dátum: Június 02, péntek, 11:24:42
Téma: Politika


12 parlamenti bizottságban tevékenykedik az új országgyűlésben Csongrád megye 14 honatyája. Közülük dr. Lázár János, és Géczi József Alajos bizottsági elnöki teendőket is ellát .

Géczi József Alajos szegedi honatya az új országgyűlésben is bizottsági elnök, hiszen a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságot vezeti, valamint tagja a 11 fős nemzetbiztonsági bizottságnak is.

Dr. Lázár János a Fidesz Csongrád megyei elnöke, Hódmezővásárhely polgármestere a honvédelmi és rendészeti bizottság elnökeként tevékenykedik az új országyűlésben.

Kozma József, Szeged alpolgármestere az MSZP frakció külügyi munkacsoportját vezeti, valamint betölti a Külügyi Bizottság alelnöki tisztét is.

Dr. Botka László szegedi, Nógrádi Zoltán mórahalmi és Szirbik Imre szentesi polgármester az európai ügyek bizottságába foglal helyet, míg dr. Buzás Péter, Makó első embere az Önkormányzati Bizottság tagja, az SZDSZ-es Sándor Klára pedig az Oktatási bizottság alelnöke lett.

Vincze László a kulturális és sajtóbizottságba, Bedő Tamás csongrádi polgármester pedig a mezőgazdasági, valamint a környezetvédelmi bizottságba került, ahol a jövőben a szentesi Farkas Sándor is dolgozik.





A cikk tulajdonosa: PROMENAD - a vidék hírportálja...
http://www.promenad.hu/

A cikk webcíme:
http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1876