A Szentes Expó a verseny pillanatképe Hozzáadás a gyűjtőhöz
Tizennegyedszer nyílt meg a kereskedelmi vásár

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-20 | Blahó Gabriella

Konkurencia nélkül nyugodtabban alszunk, de rosszabbul élünk – ezzel a vállalkozóknak szóló mottóval nyílt meg a tizenegyedik Szentes Expó. Az ünnepségen többek között lapunk is díjat adott át egy kiállítónak. A vásár három napig tart.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A vásár vasárnapig várja a látogatókat. Fotó: Blahó Gabriella
A szentesi városi sportcsarnokban és közvetlen közelében rendezkedtek be tegnap a kiállító cégek: a vásár régen kinőtte az ifjúsági házat. Horváth István, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kistérségi elnöke a megnyitón arról beszélt, hogy a gazdasági verseny fejlődést hozott, konkurencia nélkül nyugodtabban alszunk, de rosszabbul élünk. A Legrand volt igazgatója szerint a humán erőforrás a legerősebb tőke, s abban bízik, hogy a térség gazdálkodói ezt szem előtt tartják.
A vásár fődíját a kamarától a Svéd Ablak 2002 Kft. vehette át. A cég látványos bemutatóval készült a kiállításra. Kiss Csaba termelési vezető dicsőségnek tartja az elismerést, amely talán a cég jelenének, a megjelenés minőségének szól.

A Délmagyarországot és a Délvilágot kiadó Lapcom Kft. díját, a háromszázezer forint értékű hirdetési felületet a csongrádi Vastüzép Kft. kapta meg. A díjat átadó kollégánk, Győző-Molnár István hirdetési vezető szerint az expón szereplő kiállítók közül nehéz volt kiválasztani a legérdemesebbet, hiszen sokan nagyon színvonalasan jelentek meg a bemutatón. Az építőanyagokat forgalmazó vállalkozás ügyvezetője, Tyukászné Balázs Katalin elmondta, a vállalkozás új utakon indul el, most már kulcsra kész családi házak építését is vállalják.

A Rádió Szentes díját a szentesi Thermoker Kft. vehette át. Szentes város önkormányzata a különdíját a Traktorbolt Kft.-nek ítélte oda. A vásárt szervező Dia-Média Top Kft. két díjat osztott ezen a vásáron: egyet a hódmezővásárhelyi Bodrogi-Bau Kft.-nek, egyet a Renault Fejesnek.

A híres filmsztár, Jackie Chan egykori járgánya is megtalálható a kiállított darabok között. A kiskunfélegyházi Buzek Dénes a tengerentúlra utazott, hogy megvásárolja és hazahozza az amerikai szuperkocsit. Mint mondja, igazolni tudja, hogy az autó valóban a sztár tulajdona volt.

Az expóra a belépés egyébként ingyenes. Egészen vasárnap délután 4 óráig előadásokkal és ételkóstolókkal várják itt a látogatókat.


Továbbá:
Öt nemzet énekkara Szentesen és Szegeden
Hallgat a Szentesen elfogott kábítószer-ültetvényes
Ma dőlhet el a vérközpont sorsa
Feljelentést tett a szentesi állatvédő
Fényképésznek vallja magát