Hallgat a Szentesen elfogott kábítószer-ültetvényes Hozzáadás a gyűjtőhöz
Cs. Kornél még a nevét sem mondja meg

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-18 |

Egyáltalán nem szólal meg, a nevét sem mondja meg információink szerint a közelmúltban Szentesen elfogott marihuánaültetvényes. A Békés megyei Cs. Kornélt az ország egyik legkeresettebb bűnözőjének tartották a rendőrök, míg egy látványos akció keretében el nem fogták.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ezer tő vadkender, és jó néhány körülmény vall a Békés megyei férfi ellen. Fotó: Tésik Attila
Mint arról lapunkban korábban beszámoltunk, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Szentesen fogták el Cs. Kornélt, aki ellen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel való visszaélés bűntett alapos gyanúja miatt indítottak eljárást. A városhoz közeli tanyán harci kutyákkal őrizetett területen ezer tő vadkendert találtak a rendőrök.

A tanyán tartózkodó Cs. Kornélt azonnal őrizetbe vették. A 36 éves férfi után hosszú ideje nyomoztak a Békés megyei rendőrök is, hiszen korábban a szomszédos megyében hasonló bűncselekmény miatt állította elő a hatóság, ám akkor kellő bizonyíték hiányában nem sikerült őt felelősségre vonni.

Információink szerint a Csongrád megyei kapitányságon Cs. Kornél egyáltalán nem szólal meg a kihallgatások során, a nevét sem ejti ki a száján. Az üggyel kapcsolatban a kapitányság szóvivője nem adott bővebb tájékoztatást.

M. Toronykőy Márta általánosságban megfogalmazta: a kihallgatás megkezdésekor a gyanúsítottat figyelmeztetik arra, hogy minden, amit mond, felhasználható ellene, és nem köteles vallomást tenni. Amennyiben a gyanúsított vallomást nem tesz, az eljárás attól még folytatódik.

A vallomás megtagadása miatt nagyobb jelentőségük lesz a szentesi ügyben is a szakértői véleményeknek és a tárgyi bizonyítékoknak.
Megkérdeztük a békéscsabai rendőrségen, hogy a korábbi ügyben tett-e vallomást a gyanúsított. A szomszédos megye nyomozói csodálkoztak.


Továbbá:
Ma dőlhet el a vérközpont sorsa
Feljelentést tett a szentesi állatvédő
Fényképésznek vallja magát
Bizalommal fogadták Fenyves Ernőt a szentesi kórházban
Vigyáztak a gólyákra