Összesen 109 új lakást adnak át még az idén Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz
Három társasház épül

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-15 | Blahó Gabriella

Három helyszínen épülnek magántőkéből társasházak a szentesi belvárosban – százkilenc új otthont adnak át hamarosan.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az Új utcában huszonnyolc lakás készül el októberre. Fotó: Blahó Gabriella
A szentesi Új utcában huszonnyolc lakást tervez átadni az építtető októberben – ezek közül mindössze öt eladó még. Balla Zsolt, a tulajdonos cég képviselője elmondta lapunknak, a földszinten üzlethelyiségek sorakoznak, gazdagítva a városképet.
A központban, mégis kifejezetten csendes helyen, az Új utcai társasház közelében épül a Budai Nagy Antal utca sarkán egy tizennyolc lakásos társasház, a tulajdonos októberben szeretné átadni az épületet a beköltözőknek. Sipos Imre a Si-Ma Szövetkezet képviselőjeként úgy véli, szeptemberre is elkészülhet a társasház – a lakások kétharmadát már lefoglalták. A háromszintes épület földszintjén itt is üzletek lesznek.

Tavaly július 31-én adták át a Horváth Mihály utcai társasház északi szárnyát, idén ugyanezen a napon a déli szárny következik. A Bodrogi-Bau beruházásában összesen hatvanhárom lakás készül, több, mint eredetileg tervezték. Az építkezés folyamán kiderült, hogy a kisebb lakások iránt nagyobb az igény – mondta a vállalat képviselője, Rideg Zoltán. A mélygarázsok felett földszint és három lakószint sorakozik. A beruházó tapasztalata szerint egyébként Szentesen létezik igény és fizetőképes vásárlói réteg egyaránt.