Verekedő beteg a szentesi kórházban Hozzáadás a gyűjtőhöz
Leütötte az ápolót, megrúgta a rendőrt

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-11 |

Fejsérüléssel szállítottak a szentesi kórházba egy csongrádi férfit, aki ezután ököllel megütötte az ápolót, majd tarkón rúgott egy rendőrt, amikor előállították. Az orvosok természetesen ezek után is ellátták. Az ügyben eljárás indult a Szentesi Rendőrkapitányságon.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi kórház sürgősségi osztályára vittek a mentők egy csongrádi férfit, aki otthon megszédült és elesett. Enyhe fejsérülését akarták ellátni az egészségügyi intézmény dolgozói. A harmincnyolc esztendős férfi azonban a váróban hangoskodott, ezért az ápolók egyike csendre intette.

Erre egy ökölcsapás volt a válasz: az ápoló eszméletét vesztette, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A kórház dolgozói ekkor a rendőrséget hívták. A rendőrök a verekedő beteget elvitték a kórházból és előállították. A férfi – miután megbilincselték és kocsiba ültették – a gépkocsit vezető rendőrt is tarkón rúgta – tudtuk meg Tuczakov Szilvánától, a megyei főkapitányság sajtóreferensétől.

Az előállítás után csak a rendőrök segítségével tudták kezelni az orvosok a beteg fejsérülését. Az erősen ittas állapotban lévő pácienst őrizetbe vették, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, súlyos testi sértés, valamint hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene. Ez három büntetőjogi kategória, de már az egyik cselekményért is három év börtönt kaphat.