Vinczének először Bedő gratulált Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-09 |

Vincze László országgyűlési képviselő tegnap délután átvette a megbízólevelét a csongrádi választási bizottság elnökétől, Forgó Istvántól.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Vincze László országgyűlési képviselő tegnap délután átvette a megbízólevelét a csongrádi választási bizottság elnökétől, Forgó Istvántól.
A választási iroda vezetője, Berkes István elmondta: az első fordulóban a választópolgárok 60,72 százaléka jelent meg a szavazóhelyiségekben, és az érvényes 28 305 szavazat 50,27 százalékát megszerezte Vincze László, a Fidesz és a KDNP jelöltje, akit most már harmadszor választottak képviselővé. A szavazás Csongrádon és a választókerület valamennyi településén zavartalanul és törvényesen zajlott le. A választási bizottsághoz egyetlen bejelentés, beadvány sem érkezett.

Ebből a választókerületből megyei listán bejutott a parlamentbe Bedő Tamás (MSZP), Csongrád polgármestere és Nagy Sándor (Fidesz–KDNP), Kistelek polgármestere is. Elsőnek gratulált Bedő Tamás Vinczének, a képviselő is viszonozta a jókívánságokat. A képviselőt az ünnepségre elkísérte a felesége, aki csókkal gratulált neki.

Vincze László megígérte, a választóktól kapott megbízatást ezután is komolyan veszi, és mindent megtesz Csongrád és térsége, az ország boldogulásáért.