Hétfőn dől el a csata Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-06 |

Hazai pályán egyenlített a Legrand-Szentes a futsal NB I elődöntőjében. A fináléról döntés hétfőn születik Budafokon.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Két eltérő stílusú csapat küzd egymással a futsal NB I elődöntőjében. Az Aramis inkább a sok és gyors futásos focira fekteti a hangsúlyt, míg a Szentes kissé kiszámíthatóbb játékot mutat, ám ezt rendkívül hatékonyan teszi. Kiváló távoli lövőkkel van tele a csapat (Koncz, Kis K., Geleta, Ábel), akiknek 12–15 méter sem akadály. És a hatoson belülre érkező labdával már bármi megtörténhet. Persze a kombinatív játék sem hiányzik a Legrand produkciójából, no és a kiváló védekezés sem.

Színvonalas, jó hangulatú meccsen egyenlített a Szentes, amely hatalmas küzdőszelleméről folyamatosan bizonyságot ad. A szünet után például két perc alatt megfordították az állást, majd a hajrában a kapusát lehozó, így folyamatos emberelőnybe kerülő Aramis támadásait is kivédekezték. A döntőért zajló csata hétfőn dől el – és még akárki boldog lehet.


Jegyzőkönyv

Legrand-Szentes–Aramis 4–3 (1–2). Szentes, 450 néző. Vezette: Némethi, Bendik. Szentes: Bíró – Kis K., Tóth Cs., Geleta, Ábel. Csere: Kovács K. (kapus), Koncz, Szabó Á., Jerney, Keller. Játékos-edző: Koncz Zsolt. A szentesi gólszerzők: Koncz (2), Ábel, Tóth Cs. A párharc állása: 1:1, a mindent eldöntő mérkőzést hétfőn 19 órától Budafokon rendezik.