Kimaradt vendég- előnyök Szolnokon Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-04 | Mádi József

A férfi vízilabda OB I hetedik helyéért zajló rájátszásban a Legrand-Szentes Szolnokon elvesztette az első találkozót.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Szolnok - Legrand-Szentes 13-9
Szolnok, 250 néző. Vezette: Moni, Schlosszer.
Szolnok: Gárdonyi – RIDZYK 4, Bell, Pataki, Babay 1, Balogh Z. 1, CSEH 4. Csere: Balog Z., Mohi, Kistamás, Hangay R. 1, Hangay Z. 1, Broone 1. Megbízott edző: Cseh Sándor.
Legrand-Szentes: HORVÁTH T. – Szabó N., Torday 4, Németh D. 1, Juhász Zs. 3, Plézer, Vígh. Csere: Gábor, Papp G., Józsa 1, Döbrössy, Szabó T.
Emberelőnyök: 15/8, ill. 13/3. Ötméteresek: 1/0, ill. 3/2.

Csak Horváth

Ezen a találkozón a Legrand- Szentes edzője, Berki András csak a csapatkapitányt, a kapus Horváth Tamást tudta kiemelni teljesítménye alapján az együtteséből. Ha a Kurca-partiak egyenlíteni akarnak, jobb produkcióra lesz szükségük.

Az első két negyedben rendkívül indiszponáltan játszott a Szentes. Bosszantó, apróbb hibák sorozata jellemezte a vendégek játékát. Ezt pedig a hazai gárda jó százalékban használta ki. A két bíró mindkét fél javára rengeteget tévedett nemcsak ebben az időszakban, hanem az egész találkozón. A negyedik negyedben két fatális hiba eldöntötte a hetedik helyért zajló párharc első meccsét.

A szombati meccsre az emberelőnyös szituációk értékesítésén javítania kell a Legrandnak, hiszen a modern vízilabdában ez rendkívül fontos összetevő. Ezen a meccsen pedig sem az előnyös, sem a hátrányos akciók nem mentek a Szentesnek.

Berki András: – Mindenféleképpen gratulálnom kell a Szolnoknak, egy nagyon küzdelmes, hajtós meccsen győzött. Higgadtan, rutinosan kihasználták az általunk tálcán felkínált lehetőségeket.

A második találkozót szombaton 18 órától rendezik a szentesi ligeti uszodában.

A 7. helyért zajló párharc állása: 1:0 a Szolnoknak.