Egyenlíthet a Legrand-Szentes Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-04 |

A futsal NB I elődöntőjének második összecsapását ma 20 órától Szentesen a Dr. Papp László-sportcsarnokban rendezik a helyi Legrand és az Aramis között.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hosszabbítás után kapott ki a futsal NB I elődöntőjének első mérkőzésén a Legrand-Szentes. Ennél szerencsésebben nem is alakulhatott volna Koncz Zsolt játékos-edző tanítványainak sorsa, hiszen közel voltak a bravúrhoz. A második találkozón mindenképpen szeretne egyenlíteni a Szentes, amelyet igen jól ismer Bódi Attila.

– A játékosok többsége ott volt az Első Betonban, amikor az MK-ban második, a bajnokságban pedig szintén második, valamint harmadik helyet szereztünk – emlékezett vissza az egykori tréner, aki egyelőre teljesen elszakadt a labdarúgástól. – A többiek pedig a szentesi nagypályás edzőségem alatt dolgoztak velem. Remélem el tudok jutni a találkozóra, az idén például még egyszer sem láttam a Legrandot. Az interneten azért követem az eredményeiket, de ez a fajta tájékozódás nem ad hiteles képet. Ha a Szentes komplett lesz, akkor egyenlíthet a párharcban, sőt akár egy idegenbeli bravúrral a döntőbe is bejuthat. Az Aramis sok újdonsággal nem szolgált, ezért merem azt mondani, hogy a Legrand ma nyer, és Budafokon elérheti a fináléba jutást is.
A találkozó ma 20 órakor kezdődik a szentesi Dr. Papp László-sportcsarnokban.