Hátrányban a Szentes Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-03 |

Az első mérkőzésen idegenben kikapott, és így 1:0-s hátrányban várja a holnapi második meccset a futsal NB I elődöntőjében a Legrand-Szentes.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Aramis–Legrand-Szentes 4–3 (3–3, 3–3, 3–1)
Budafok, 200 néző. Vezette: Kömpf, Kovács G.
Legrand-Szentes: Kovács K. – Kis K., Tóth Cs., Geleta, Varga R. Csere: Koncz, Ábel, Jerney, Szabó Á., Keller, Kerepeczky, Bíró (kapus). Játékos-edző: Koncz Zsolt.
A szentesi gólszerzők: Ábel (2), Varga R.

A futsal NB I első elődöntőjében a hazai gárda szerzett vezetést, Ábel még egyenlített. Aztán azonban kétgólos előnyre tett szert az Aramis. A második félidő elején Ábel és Varga R. révén a Szentes egyenlített. A kétszer ötperces hosszabbításban a Legrand elhibázott egy tízméteres büntetőt, viszont a hazaiak értékesítették hét méterről a nekik járó büntetőt.

Koncz Zsolt: – Végre a játék szempontjából kilábaltunk a hullámvölgyből, most már az eredményességen kell javítanunk.

A két győztes meccsig tartó párharc állása: 1:0 az Aramisnak. A másik elődöntőben: Gödöllő–Cső-Montage 4–2.

A második mérkőzést holnap 20 órától rendezik Szentesen a Dr. Papp László-sportcsarnokban.


Az U21-es döntőben

Az U21-es futsalbajnokságban az utolsó, hetedik selejtező fordulót a szegedi Első Beton (Fodor Sz., Juhász I., Bullás I., Balog T., Pataki S., Handler R., Laska S., edző: Fülöp László) nyerte, amely így összesítésben a Berettyóújfalu mögött második lett. A nyolccsapatos rájátszást május 13-án rendezik, a Beton a Berettyóújfaluval, a Cső-Montage-zsal és a Miskolccal került egy kvartettbe.