Ütlegelte az édesanyját Hozzáadás a gyűjtőhöz
Őrizetben egy nagymágocsi férfi

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-18 |

Súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba azt az idős, nagymágocsi asszonyt, akit a fia egy szóváltást követően bántalmazott. A negyvenéves férfi otthon keveredett vitába szombaton este az édesanyjával, aki komoly fejsérülést szenvedett.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Tuczakov Szilvána, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense lapunknak elmondta: életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a nagymágocsi lakos ellen. A gyanúsítottat kihallgatták, s azt követően őrizetbe vették. Jelenleg a bizonyítékok beszerzése zajlik.

A nagymágocsi család lakókörnyezetéből szerzett információnk szerint a gyanúsított idős szüleivel lakott egy háztartásban. Az italozó életmódot folytató férfi alkalmi munkákból élt. Lapunk úgy értesült, hogy az ital hatása alatt korábban többször bántalmazta a szülőket. A szombat esti veszekedés a konyhában történt, amikor a gyanúsított édesapja éppen nem tartózkodott a helyiségben. A kiabálás hallatán azonban visszament a tett helyszínére, és ő akadályozta meg, hogy a feleségét tovább verje a fia. Információnk szerint az idős férfi jelentette a tragédiát a rendőröknek.


Továbbá:
A Szentes környéki gátakon a legkritikusabb a helyzet
Mentőhelikopterre pályázik Szentes
Új teleház segíti a civileket Szegváron
Húsz kilométer csatorna
Nem bonthatják le a szentesi téglagyárat