Alföldi Róbert a Bárka Színház igazgatója Hozzáadás a gyűjtőhöz
2+3 éves szerződést kötöttek az önkormányzattal

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-20 |

Alföldi Róbertet nevezte ki a fővárosi Bárka Színház új igazgatójának a józsefvárosi önkormányzat csütörtökön - tájékoztatta Jóvér Béláné, Józsefváros kultúráért felelős alpolgármestere. A színész-rendezővel kettő plusz három éves szerződést köt az önkormányzat.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A VIII. kerületi teátrum előző igazgatója, Csányi János tavaly december 31-ei hatállyal pénzügyi nehézségekre hivatkozva hagyta el a Bárkát. "Miután az egész szakma arról beszél, hogy Alföldi Róbert az egyetlen, akit a Bárka Színház társulata igazgatónak szeretne, felmerült bennünk a kérdés: kell-e egy cinikus pályáztatási eljárás ehhez" - indokolta Jóvér Béláné azt, hogy miért hagyták el a pályáztatást Alföldi Róbert esetében.

A kinevezett direktor elmondta, hogy "nyitott, népszerű és szerethető színházat" kíván megvalósítani. "Nem szeretem a saját gondolataimat más gondolatok ellenében megfogalmazni. Egy színháznál vagy látszik majd, hogy mi benne az új, vagy megette a fene az egészet" - tette hozzá. A művész március 1-től lesz hivatalosan a Bárka direktora.
Forrás: Index.hu


Továbbá:
Furcsa pózban öntötték szoborba Kate Mosst
Április 28-án veszi kezdetét a Mediawave-fesztivál
Beatles-album kiadatlan felvételekből
Elküldte első felvételeit a Venus Express
Rejtélyek Antal Imre körül