Egy nap alatt elfogták a szentesi cserbenhagyót Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-12 |

A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai egy nap alatt elfogták azt a személyt, aki azzal gyanúsítható, hogy április 11-én Csongrád Szentes közötti útszakaszon cserbenhagyás bűncselekményét követte el.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A rendelkezésre álló adatok alapján április 11-én egy Lada típusú személygépkocsi közlekedett Csongrád felől Szentes irányába, mikor – a szemle adatai alapján - balra fordulás közben összeütközött egy, a jármű előzését már megkezdő VW típusú személygépkocsival. A baleset következtében a VW az út melletti betonkorlátot átszakítva, egy kb. 10 méter szintkülönbségű mély területre zuhant, és egy fának ütközött. Az autóban ülők a szerencsének köszönhetően csak könnyebben sérültek meg, azonban a Lada vezetője nem állt meg, és nem győződött meg arról, hogy szenvedett valaki a baleset következtében sérülést.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség megindította az eljárást ismeretlen tettes ellen.

A helyszínen végzett nyomrögzítés és tanúkutatás eredményeként pár órán belül a rendőrség látókörébe került egy 17 esztendős csongrádi személy, aki - mint ahogy az eljárás megállapította – nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.

Ellene az eljárás cserbenhagyás bűncselekmény elkövetése megalapozott gyanúja alapján a Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán folyamatban van.



Továbbá:
A teherautó kerekéről szedték le az idős nénit
Kisodródó autó gázolta el a gyalogost
Három szarvasi fiatal halt meg egy közlekedési balesetben
Megpróbálta megvesztegetni a rendőröket az ittas sofőr
Cukrot ígért a csaló, de meglépett a pénzzel