Mindketten nyerni szeretnének Hozzáadás a gyűjtőhöz
Az Első Beton a Cső-Montage-t, a Szentes a Miskolcot fogadja

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-10 |

Újra hazai pályán szerepelnek ma a megyei NB I-es futsalcsapatok. A Legrand-Szentes 20 órától a Miskolcot, míg az Első Beton 19 órától a Cső-Montage gárdáját fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kellemetlen emlékei vannak mai ellenfeléről a Legrand-Szentesnek. A Miskolc egyszer már megtréfálta ebben a szezonban Szarvasékat.

– A Magyar Kupa negyeddöntőjében Miskolcon egy góllal nyertünk, aztán azonban hazai pályán hosszabbítás után kiestünk – emlékezett vissza Koncz Zsolt, a Szentes játékos-edzője. – Az most nem fordulhat elő, hogy a Dr. Papp László-sportcsarnokban nyerjen a borsodi csapat. Rengeteg gólt kaptak a bajnokságban, a Kanáriktól például huszonhárom találatot. Csak a győzelem az elfogadható, egyébként sem szabad velük foglalkoznunk. Egyedül Ábel nem szerepelhet, mivel eltiltott.

Hosszú böjtöt, egészen pontosan három meccses pont nélküli sorozatot szakított meg az elmúlt fordulóban a szegedi Első Beton.

– Érződött is a gárdán, hogy bravúros győzelmet arattunk idegenben, hiszen jól látható volt, hogy önbizalomtól telve, lelkiekben megerősödve edzettünk a héten – mondta Szabó Zsolt, a Beton trénere. – A Cső-Montage ellen sem változtatunk a taktikán, azaz nyílt sisakos, sok gólos meccset várok. Végre győzni szeretnénk hazai pályán is.
A Legrand-Szentes–Miskolc találkozó 20 órakor startol a Dr. Papp László-sportcsarnokban, az Első Beton–Cső-Montage meccs pedig 19 órakor kezdődik az újszegedi arénában.