Akár meglepetés is születhet Újvárosban Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-10 |

Egy hónapos szünet ma a rájátszással folytatódik a női vízilabda OB I. A középszakaszban harmadik helyen végzett Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK a második pozíciót elfoglaló Dunaújvárosi Főiskolával csatázik. A párharcot 4–0-val kezdő Duna-partiak otthonában ma 18 órakor ugranak vízbe a csapatok.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nem hibázhatnak a szentesiek a ma esti összecsapáson. Ha kikapnak, akkor ugyanis szinte behozhatatlan hátrányba kerülnek. A címvédő Dunaújvárosi Főiskola és a közte zajló párharc addig tart, ameddig az egy fél nem éri el a nyolc pontot. A középszakaszban az egymás elleni találkozókat a Duna-partiak nyerték: Szentesen 9–7-re, hazai medencében pedig 17–8-ra bizonyultak jobbnak. Ezért rendelkeznek Primász Ágnesék az összevetésben már négy ponttal. Ha ehhez szereznek még egyszer ennyit, akkor máris finalistának érezhetik magukat.

– A címvédő számít a párharc esélyesének, de nem árulok el vele titkot, szeretnénk meglepetést okozni – magyarázta Kocsis István, a Hungerit edzője. – A legutóbbi két mérkőzésen egyaránt úgy kaptunk ki, hogy a forduláskor még nálunk volt az előny. Ma megint megpróbáljuk a bravúrt. Ránk férne, ellenkező esetben nehezen tudnám elképzelni a fináléba jutásunkat. Mert, ha ez nem is elvárás csapatunktól, célként más nem is lehetne. Ha egyénileg összehasonlítom a két együttes játékosainak tudását, nem mondanám, hogy a dunaújvárosiak jóval előttünk járnának. Az edzésmunka mennyiségében viszont egyértelműen.

A szentesieknél senki sem sérült, a válogatottal az elmúlt héten az olaszországi edzőtáborban részt vett Tóth Andrea is csatlakozott tegnap este a kerethez. Egyedül Győri Eszternek volt hőemelkedése, de ez nem gátolja abban, hogy ma ott legyen a vízben.