Úton a csúcs felé Hozzáadás a gyűjtőhöz
A Domino otthonában zár a Legrand-Szentes

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-08 |

A férfi vízilabda OB I alapszakaszának záró fordulójában a címvédő Domino-BHSE otthonában szerepel a Legrand-Szentesi VK. A találkozó ma este 6 órakor kezdődik a Kőér utcai uszodában.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Felszabadultan játszhat a listavezető Domino-BHSE ellen a Legrand-Szentesi VK férfi vízilabdacsapata. Teheti ezt azért, mert a Pécs legyőzésével már biztosította helyét az 5–8. helyért zajló rájátszásban, amely április 12-én indul.

– Nagy eredménynek tartom, hogy ott vagyunk a legjobb nyolc között – mondta büszkén Berki András edző. – Tavaly nyáron, amikor távozott a keretünkből öt meghatározó játékos, csak a legszebb álmunkban gondoltunk ilyen eredményre. Vasárnap este ünnepeltünk egy kicsit, hétfőtől viszont már a további feladatok megoldása motivál bennünket.

Olyanok vagyunk, mint azok az alpinisták, akik a hegy csúcsa felé haladva megálltak pihenni, majd miután szusszantak, folytatják küldetésüket. Nem laktunk jól a nyolc közé jutással, igyekszünk további meglepetéseket okozni. Nagy valószínűséggel nem a világ egyik legjobb gárdája, a Domino ellen következik ez be – Benedekékkel szemben a tisztes helytállás is dicséretes tett lenne –, de a rájátszásban még kivághatjuk a rezet.

A Legrand végső alapszakaszbeli helyezése a mai Szolnok–Pécs meccsen dől majd el. Hazai győzelem, vagy döntetlen esetén a Szentes nyolcadik lesz, ha viszont nyer a Pécs, akkor hetedik.