Siker lett Szentesen a White Party Hozzáadás a gyűjtőhöz
Fehér ruhás party a megyeháza konferenciatermében

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-03 | Blahó Gabriella

Lila UV-fényben, fehér ruhában táncoltak a Karahana együttes zenéjére a szentesi megyeházán szombaton éjjel. A party közönsége nagyon vigyázott a frissen felújított házra. Az épület kívülről is különleges képet mutatott, hiszen a sárga fal mellett a nagy ablakokból lila fény szűrődött ki.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Karahana zenekar hajnalig játszott a felújított megyeházán. Fotó: Vidovics Ferenc
Szokatlan módon, szokatlan helyszínen szervezett fehér ruhás partyt a szentesi Karahana zenekar. A megyeháza konferenciatermében rendezett buli másfél száz érdeklődőt vonzott szombat éjjel. Az épület kívülről is különleges képet mutatott, hiszen a sárga fal mellett a nagy ablakokból lila fény szűrődött ki. Az UV-világításban a fehér öltözetben táncolók élvezhették a zenét. Bugyi András, Kaczkó György, Berényi István, Vigh- Molnár Róbert, DJ Kolozsvári Gábor és az énekesnő, Varga Bernadett előadása finom, érzékeny volt. A party hajnali egy óráig tartott, s ép maradt az egymilliárdért felújított épület.

A koncert szervezésének idején sokszor úgy tűnt, hogy a csapatnak vissza kell lépnie az ötlettől, mert a megyeháza mint kulturális és konferencia-központ a városházán megfogalmazott álláspont szerint nem kifejezetten erre a célra való. Kristó Carmen, az intézmény vezetője lapunknak elmondta, hogy a következő rendkívüli kulturális bizottsági ülésen tudomása szerint téma lesz a megyeháza hasznosítása. Most úgy látszik, hogy a társasági rendezvények bevételt jelenthetnek – kialakításra vár a gazdálkodás és a kulturális rendezvények minősége közötti egyensúly.


Továbbá:
Elkezdték a Kurca kotrását
Az 5. számú körzet (Szentes) indulói
Spanyol kertészek a szegvári üvegházban
Ötvenmilliós géppel fertőtlenítik a talajt
Szirbik Imre narancsot is vett Szegváron