A tavasz meccse következik Hozzáadás a gyűjtőhöz
Pénteken a Neptunt, vasárnap a Pécset fogadja a Szentes

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-30 |

Már csak három forduló van hátra a férfi vízilabda OB I alapszakaszából. A Legrand-Szentesi VK a nyolc közé vágyik, ehhez a héten négy pontot kell szereznie.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Legrand-Szentes - Neptun: holnap 19:00

Fotó: Vidovics Ferenc
Jelenleg ugyan csak a kilencedik helyen áll a Legrand-Szentesi VK, de ha a héten szerez négy pontot, akkor minden valószínűség szerint az 5–8. helyek egyikéért folytatja majd a rájátszásban.

– Be szeretnénk kerülni a legjobb nyolc csapat közé, ha ez sikerül, akkor elmondhatjuk, hogy erőn felül teljesítettünk – jelentette ki Beleon Zsolt klubelnök. – Mert azt nem szabad elfelejteni, hogy a tavaly 7. helyen végzett együttesből távozott Szebeni, Szénászky, Kis, Somogyi; Berki pedig az edzői kispadra került. A mostani fiatal társaság remekül helytállt, a héten teheti fel a koronát az eddigi teljesítményére. Természetesen akkor sem hullnak a fejek a porba, ha esetleg csak kilencedikek lennénk, de a szponzori elvárás miatt nem lenne jó ómen, ha nem szorulnánk a nyolc közé.

A sportvezető bízik abban, hogy már a Neptun ellen is, de főképp a Péccsel szemben sokan biztatják majd Juhász Zsoltékat. Szükség is lenne a drukkerek buzdítására, mert információnk szerint a Baranya megyei székhelyről szurkolói busz is érkezik a ligeti uszodába.

– Nem szeretek nagy szavakat használni, de a Pécs elleni meccsünkkel kapcsolatban nyugodtan kijelenthető, ez lesz a tavasz mérkőzése – ezt már Berki András edző mondta. – A Neptunnal szembeni is fontos, hiszen a lelkes fővárosiak ellen szintén kötelező otthon tartani a két pontot.

Mindenképpen a legerősebb összeállításban kezdünk pénteken, de amennyiben úgy alakul számunkra a meccs, a stabil, meghatározó játékosokat pihentetem majd a vasárnapi nagy rangadóra. Ugyanazt az ellentmondást nem tűrő játékot várom el Kósz Zoliék ellen is, amellyel a Szolnokot és a Szegedet is sikerült legyőznünk. Száz százalékot kell mindenkinek nyújtania, hogy még véletlenül sem legyen kétsége a Pécsnek, ha Szentesen nyerni akar, akkor azért kőkeményen meg kell dolgoznia. Természetesen tiszteljük riválisunkat, de ezt a meccset, ha törik, ha szakad, meg kell nyernünk.