Rendhagyó koncert lesz Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-28 |

White-party néven szervez estet a szentesi Karahana zenekar: április elsején a felújított megyeházán a koncertlátogatók színes fénnyel díszített nagyteremben élvezhetik a zenét.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
White-party néven szervez estet a szentesi Karahana zenekar: április elsején a felújított megyeházán a koncertlátogatók színes fénnyel díszített nagyteremben élvezhetik a zenét. Az így megvilágított térben leginkább a fehér öltözet érvényesül, ezért az est szervezői ajánlják ezt a viseletet. Este nyolc vagy kilenc körül kezdődik a koncert, előbb a budapesti Moe zenekar lép fel és játszik funkyt, soult. A Karahana az elektronikus tánczenét műveli – mondta el lapunknak a csapat billentyűse.

Berényi Istvántól megtudtuk azt is, hogy az elnevezés keleti kifejezés, a zenehallgatás közben érzett extázisra utal. A mulatság várhatóan éjfélig tart, ám a kezdetek kezdetén minden érkező vendégről egy fekete ruhás férfi segíti le a kabátot. Mindenki kap egy-egy pohár pezsgőt, a megyeháza nagyterméből nyíló zöld teremben pedig zenehallgatás közben kényelmesen lehet üldögélni. A szervező Karahana együttes kulturált és tartalmas szórakozást akar nyújtani a szentesieknek április elsején.