Újabb rangadók a futsal NB I-ben Hozzáadás a gyűjtőhöz
Az Első Beton a Gödöllőt, a Szentes a Kanárikat fogadja

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-27 | Mádi József

A futsal NB I-ben megyei csapatainknak hazai meccsek következnek: az éllovas Legrand-Szentes a Kanárik együttesét (kezdés: 20 óra), az Első Beton pedig a második helyezett Gödöllőt (19 óra) fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az elmúlt három fordulóban a három rangadón veretlen maradt a futsal NB I-ben a Legrand-Szentes. Talán ennek, no meg a megszerzett öt pontnak is köszönhető, hogy jelenleg éllovas a Kurca-parti gárda.

– Egyénileg nagyon jól képzett labdarúgók alkotják a Kanárik együttesét, akik képesek egyedül eldönteni a találkozót. A két támadó, Simon és Kovacsics pedig a gólszerzőlista első két helyezettje. Ami az erényük, az akár a hátrányuk is lehet: talán túlzottan is támadószellemben fociznak, ezért hátul sebezhetőek. Szarvas egymeccses eltiltást kapott, rajta kívül viszont mindenki a rendelkezésemre áll. Itthon kell tartanunk a három pontot, úgy gondolom, ha ez sikerül, akkor már bekerültünk a rájátszásba – mondta Koncz Zsolt, a szentesi játékos-edző.
Az Első Beton éppen ellenkező utat járt be az elmúlt játéknapokon, mint a Szentes, hiszen két, egygólos vereséget tudhat maga mögött a szegedi csapat.

– Az utóbbi meccseket nüánsznyi dolgokon buktuk el, ezért kicsit megtorpant, hullámvölgybe került a gárda – nyilatkozta Szabó Zsolt, a Beton edzője. – Ráadásul sérülések és eltiltások is nehezítik a dolgomat: nem elég, hogy leggólerősebb játékosunk, Brinszky Adrián hosszabb időre kidőlt, helyettese, Tóth Attila sem teljesen egészséges. Emellett pedig az ország egyik legjobbja, a Gödöllő érkezik hozzánk. A rengeteg negatívum ellenére szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, amellyel megyei riválisunknak, a Legrand-Szentesnek is segítenénk.